Vakıf ve Lisans Kaybı Üyeliği

Vakıf Üyeliğinden yapılan yardımlar;

İşsizlik yardımı (En az 12 aylık üyelik süresi gerekmektedir)
Daimi Maluliyet Yardımı (Üyelik süresine göre belirlenir)
Vefat Yardımı (Vefat eden üyemizin kanuni varislerine yapılır, üyelik süresine göre belirlenir)
Eğitim Yardımı (Vefat eden üyemizin çocuklarına eğitim hayatı boyunca yapılır)

Üyelik için gerekli evraklar;
TC Kimliği, Pilot Lisansı, 1 adet fotoğraf

Lisans Kaybı Üyeliğinden yapılan yardımlar;

Daimi Maluliyet Yardımı (Üyelikten sonra 3 aylık bekleme süresi vardır, teminat tutarının karşılığında yardım yapılır.)
Geçici Maluliyet Yardımı (Üyelikten sonra 3 aylık bekleme süresi vardır, en az 30 gün uçamaz raporu gerekmektedir, raporun devam ettiği süre boyunca aylık teminat tutarının %2’si karşılığında yardım yapılır.)
Vefat Yardımı (Vefat eden üyemizin kanuni varislerine, teminat tutarının karşılığında yardım yapılır.)

Üyelik için gerekli evraklar;
Şirket Kimlik Kartı, Sağlık Sertifikası, Şirkette Çalışır Yazısı

Detaylı bilgi için 0 (212) 663 82 39 iletişim numaramızdan veya info@pilotlarvakfi.org.tr e posta adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

VAKIF BAŞVURU FORMU
  • Tarih biçimi: MM eğik çizgi DD eğik çizgi YYYY
  • ÖNEMLİ UYARI: Başvurunuzun işleme alınabilmesi için aşağıdaki metni el yazınız ile yazıp imzalı halinin fotoğrafını “DOSYA SEÇ” linkine tıklayarak yükleyiniz. PİLVAK Yönetim Kurulu’na, Web sayfanız üzerinden doldurduğum üyelik formunun işleme konulmasını arz ve talep ederim. Tarih: İsim Soyad: İmza :
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.
LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURU FORMU
  • Tarih biçimi: MM eğik çizgi DD eğik çizgi YYYY
    Seçeneği seçtiyseniz detay belirtiniz
  • Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmak istemiyorsanız lütfen vakıf ile iletişime geçiniz.
  • Önemli Uyarı: Başvurunuzun işleme alınabilmesi için aşağıdaki metni el yazınız ile yazıp imzalı halinin fotoğrafını “DOSYA SEÇ” linkine tıklayarak yükleyiniz. Bu ay ödemem gereken primlerin tamamını ve aksi yazılı talimatım olmadığı sürece, gelecek yıllarda yönergelerde belirtilen yaş grubuma tekabül eden katkı payını her ayın 15'inde ödemeyi-kartımdan tahsil edilmesini, bilgilerim değiştiğinde Vakıfa bildireceğimi, Bilgi formu ve eklerde ilettiğim bilgilerin tam ve doğru olduğunu kabul ve taahhüt ediyorum. Tüm yönergeleri okuduğumu, maddeleri kabul ettiğimi, Yönetim Kurulu kararı ile yapılacak tüm değişiklikleri kabul edeceğimi, Pilotlar Vakfı'ndan yönerge maddeleri dışında herhangi bir hak talep etmeyeceğimi bildiririm. İsim Soyisim Tarih İmza
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.