Vakıf ve Lisans Kaybı

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı; havayolu pilotlarının katılımda bulunabileceği, faydalanabileceği bir sosyal ve kültürel dayanışma ortamı oluşturmak amacı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak 2000 yılında kurulmuştur. Vakıf ve Lisans Kaybı olmak üzere iki üyelik bulunmaktadır.
Her iki üyelik de yönergeler dahilinde üyesi bulunan pilotları sağlığa dayalı geçici/kalıcı maluliyet, vefat, işsizlik süresince koruma altına almayı amaçlar.

Vakıf Üyeliği

İşsizlik yardımı
Daimi Maluliyet Yardımı
Vefat Yardımı
Eğitim Yardımı

Üyelik için gerekli evraklar;
TC Kimliği, Pilot Lisansı

Lisans Kaybı Üyeliği

Daimi Maluliyet Yardımı
Geçici Maluliyet Yardımı
Vefat Yardımı

Üyelik için gerekli evraklar;
Şirket Kimlik Kartı, Sağlık Sertifikası, Şirkette Çalışır Yazısı

Vakıf ve Lisans Kaybı sistemine üyelik başvurusunda bulunmak isteyen kaptanlarımız; Üyelik için vakfımıza uğrayarak başvuruda bulunabilir ya da doldurmuş olduğu formlar ile istenen evrakları tarafımıza ulaştırabilir. Adres: Şevketiye Mah. Serbesti Cad. No:6 Yeşilköy İstanbul
Detaylı bilgi için 0 (212) 663 82 39 iletişim numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve info@pilotlarvakfi.org.tr e posta adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.