Vakıf ve Lisans Kaybı Üyeliği

Vakıf ve Lisans Kaybı(TL) ve Dövize Dayalı Lisans Kaybı(USD) olmak üzere, üyesi olan pilotları sağlığa dayalı geçici/kalıcı maluliyet, vefat ve işsizlik süresince koruma altına almayı amaçlayan üç üyelik sistemi bulunmaktadır. Bu sayfada Vakıf ve TL Bazlı Lisans Kaybı üyeliği başvuru formu bulunmaktadır. Dövize Dayalı Lisans Kaybı üyeliği başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aramıza katılabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, geçerli Pilot Lisansına – Sağlık Sertifikasına sahip olmak ve aktif uçucu olmak yeterlidir.  Lisans Kaybı sistemine üye olmak için Vakıf sistemine üye olma koşulu bulunmaktadır. Online üyelik formunu doldurarak Vakıf ve Lisans Kaybı(TL) sistemlerine üyelik müraacatında bulunabilirsiniz.
Üye hak ve sorumluluklarınızdan haberdar olmanız ve ileride herhangi bir hak kaybına uğramamanız adına üyelik başvurusu yaptıktan sonra Belgeler sayfasında bulunan yönergelerimizi okumanız tavsiye edilmektedir.

Detaylı bilgi için 0 (212) 663 82 39 iletişim numaramızdan veya info@pilotlarvakfi.org.tr e-posta adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Vakıf üyeliğinden sağlanan güvenceler:

• İşsizlik yardımı: Çalıştığı şirket ile ilişiği kesilen üyelerimize 12 ay boyunca işsizlik yardımı yapılmaktadır. 12 aylık üyelik süresi koşulu bulunmaktadır.
  • Vefat yardımı: Vefat eden üyemizin kanuni varislerine  vefat yardımı yapılır, bu yardımın tutarı üyelik süresine göre belirlenmektedir.
  • Eğitim yardımı: Vefat eden üyemizin çocuklarına anaokulu – üniversite eğitim hayatları boyunca eğitim bursu sağlanmaktadır.

Vakıf üyeliği için gerekli evraklar;
TC Kimliği, Pilot Lisansı, 1 Adet Fotoğraf

Lisans Kaybı üyeliğinden sağlanan güvenceler:

• Daimi Maluliyet Yardımı: Kalıcı lisans kaybına uğrayan üyelerimize teminat tutarının karşılığında yardım yapılır, 12 aylık üyelik süresi koşulu bulunmaktadır.
  • Geçici Maluliyet Yardımı: 30 gün ve üzeri sağlık raporu alarak geçici uçuş kesintisi yaşayan üyelerimize teminat tutarının %1.5’u oranında aylık yardım yapılır, yapılan yardım raporun devam ettiği süre boyunca devam etmektedir, 3 aylık üyelik süresi koşulu bulunmaktadır.
  • Vefat Yardımı: Vefat eden üyemizin kanuni varislerine, teminat tutarının karşılığında vefat yardımı yapılmaktadır.

Lisans Kaybı üyeliği için gerekli evraklar;
Şirket Kimlik Kartı, Sağlık Sertifikası

VAKIF VE LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURU FORMU
  • DD eğik çizgi MM eğik çizgi YYYY
  • Bazı şirket uzantılı maillere dışarıdan mail ulaşmamaktadır, lütfen kişisel e-mail adresinizi giriniz.
  • Örnek: "Kısıtlama(OML) - Açıklama: Kalp - 15.02.2021)" gibi.
    Seçeneği seçtiyseniz detay belirtiniz
    Yaş hesaplamalarında; 50 yaşa kadar: başvuru yılından doğum yılı çıkarılmalıdır. 50 yaştan sonra: gün bazlı hesaplama yapılmaktadır.
  • Azami dosya boyutu: 3 MB.
    Eğer lisansınızda uzama varsa diğer yüzünü de yüklemeniz gerekmektedir..
  • ÖNEMLİ UYARI:
    Doldurmuş olduğunuz form Vakıf ve Lisans Kaybı üyeliği için gerekli olan ortak bilgileri içermektedir. Vakıf ve Lisans Kaybı üyelikleri farklı teminatlar ve farklı aidatlara tabiidir. Aşağıda detayları belirtilmiş olan dilekçeleri ayrı ayrı yazıp göndererek her iki sisteme de aynı anda başvurabilirsiniz.

VAKIF ÜYELİĞİ BAŞVURUSU İÇİN:
    Başvurunuzun işleme alınabilmesi için aşağıdaki metni el yazınız ile yazıp imzalı halinin fotoğrafını “DOSYA SEÇ” linkine tıklayarak yükleyiniz.
    PİLVAK Yönetim Kurulu’na, Web sayfanız üzerinden doldurduğum üyelik formunun işleme konulmasını arz ve talep ederim.
    Tarih: İsim Soyad: İmza :

LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURUSU İÇİN:
    Bu ay ödemem gereken primlerin tamamını ve aksi yazılı talimatım olmadığı sürece, gelecek yıllarda yönergelerde belirtilen yaş grubuma tekabül eden katkı payını her ayın 15'inde ödemeyi-kartımdan tahsil edilmesini, bilgilerim değiştiğinde Vakıfa bildireceğimi, Bilgi formu ve eklerde ilettiğim bilgilerin tam ve doğru olduğunu kabul ve taahhüt ediyorum. Tüm yönergeleri okuduğumu, maddeleri kabul ettiğimi, Yönetim Kurulu kararı ile yapılacak tüm değişiklikleri kabul edeceğimi, Pilotlar Vakfı'ndan yönerge maddeleri dışında herhangi bir hak talep etmeyeceğimi bildiririm.
    İsim Soyisim Tarih İmza
    Tüm evraklara sahip olup henüz bir şirkette işe başlamamış olan pilotlar Frozen Üyelik seçeneğini işaretleyebilir. Bir şirkette çalışmaya başladığınızda bize ID kartınızı iletmeniz gerekmektedir.
  • Azami dosya boyutu: 3 MB.
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.