Vakıf ve Lisans Kaybı Üyeliği

Vakıf ve Lisans Kaybı olmak üzere iki üyelik sistemi bulunmaktadır.

Her iki sistem de yönergeler dahilinde, Vakıf ve Lisans Kaybı üyesi olan pilotları sağlığa dayalı geçici/kalıcı maluliyet, vefat ve işsizlik süresince koruma altına almayı amaçlamaktadır.

Lisans Kaybı sistemine üye olmak için Vakıf sistemine üye olma koşulu bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için 0 (212) 663 82 39 iletişim numaramızdan veya info@pilotlarvakfi.org.tr e posta adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Vakıf Üyeliğinden yapılan yardımlar;

İşsizlik yardımı (En az 12 aylık üyelik süresi gerekmektedir)
Vefat Yardımı (Vefat eden üyemizin kanuni varislerine yapılır, üyelik süresine göre belirlenir)
Eğitim Yardımı (Vefat eden üyemizin çocuklarına eğitim hayatı boyunca yapılır)

Vakıf Üyeliği için gerekli evraklar;
TC Kimliği, Pilot Lisansı, 1 adet fotoğraf

Lisans Kaybı Üyeliğinden yapılan yardımlar;

Daimi Maluliyet Yardımı (Üyelikten sonra 3 aylık bekleme süresi vardır, teminat tutarının karşılığında yardım yapılır.)
Geçici Maluliyet Yardımı (Üyelikten sonra 3 aylık bekleme süresi vardır, en az 30 gün uçamaz raporu gerekmektedir, raporun devam ettiği süre boyunca aylık teminat tutarının %2’si karşılığında yardım yapılır.)
Vefat Yardımı (Vefat eden üyemizin kanuni varislerine, teminat tutarının karşılığında yardım yapılır.)

Lisans Kaybı Üyeliği için gerekli evraklar;
Şirket Kimlik Kartı, Sağlık Sertifikası, Şirkette Çalışır Yazısı

VAKIF VE LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURU FORMU
  • Tarih biçimi: DD eğik çizgi MM eğik çizgi YYYY
    Seçeneği seçtiyseniz detay belirtiniz
  • Üyelik aidatları her ayın 15'inde tahsil edilmektedir. Ayın 15'inden sonra kabul edilen üyeliklerde ilgili ayın aidatı aynı gün tahsil edilir.
    Yaş hesaplamalarında; 50 yaşa kadar: başvuru yılından doğum yılı çıkarılmalıdır. 50 yaştan sonra: gün bazlı hesaplama yapılmaktadır.
  • ÖNEMLİ UYARI:
    Doldurmuş olduğunuz form Vakıf ve Lisans Kaybı üyeliği için gerekli olan ortak bilgileri içermektedir. Vakıf ve Lisans Kaybı üyelikleri farklı teminatlar ve farklı aidatlara tabiidir. Aşağıda detayları belirtilmiş olan dilekçeleri ayrı ayrı yazıp göndererek her iki sisteme de aynı anda başvurabilirsiniz.
    VAKIF ÜYELİĞİ BAŞVURUSU İÇİN:
    Başvurunuzun işleme alınabilmesi için aşağıdaki metni el yazınız ile yazıp imzalı halinin fotoğrafını “DOSYA SEÇ” linkine tıklayarak yükleyiniz.
    PİLVAK Yönetim Kurulu’na, Web sayfanız üzerinden doldurduğum üyelik formunun işleme konulmasını arz ve talep ederim.
    Tarih: İsim Soyad: İmza :

LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURUSU İÇİN:
    Bu ay ödemem gereken primlerin tamamını ve aksi yazılı talimatım olmadığı sürece, gelecek yıllarda yönergelerde belirtilen yaş grubuma tekabül eden katkı payını her ayın 15'inde ödemeyi-kartımdan tahsil edilmesini, bilgilerim değiştiğinde Vakıfa bildireceğimi, Bilgi formu ve eklerde ilettiğim bilgilerin tam ve doğru olduğunu kabul ve taahhüt ediyorum. Tüm yönergeleri okuduğumu, maddeleri kabul ettiğimi, Yönetim Kurulu kararı ile yapılacak tüm değişiklikleri kabul edeceğimi, Pilotlar Vakfı'ndan yönerge maddeleri dışında herhangi bir hak talep etmeyeceğimi bildiririm.
    İsim Soyisim Tarih İmza
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.