HAVACILIK İNGİLİZCESİ DİL YETERLİLİĞİ SINAVI BAŞVURU FORMU

SHGM onayı beklendiğinden dolayı şu an için başvuru alınmamaktadır. Gelişmelerle ilgili sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz.

Havacılık İngilizcesi Sınavı’na kayıt olmak için;

1. KAYIT FORMU: Havacılık İngilizcesi Sınavı Kayıt Formu aşağıdadır.
  2. SINAV ÜCRETİ: Sınav ücreti vakıf üyelerine 650 TL, üye olmayanlara 800 TL’dir. TÜRKİYE İŞ BANKASI YEŞİLKÖY ŞUBESİ 1128- 0439286 numaralı hesaba ya da TR22 0006 4000 0011 1280 4392 86 IBAN’a APRON HAVACILIK HİZ. TAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. adına en geç 3-üç- gün içerisinde yatırılmalıdır.
  3. SINAV ERTELEMESİ/İPTALİ: Aday sınavını, en az iki (2) hafta öncesinden haber vermek kaydıyla erteleyebilir ya da iptal edebilir.Sınav tarihinden önce herhangi bir e-posta alınmaması durumunda, adayların e-posta veya telefon aracılığıyla sınav merkezi ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
  4. SINAV GÜNÜ: Adayın, sınav saatinden en az 30 dk. öncesinde PİLVAK (TÜRKİYE HAVAYOLU PİLOTLARI VAKFI) Serbesti Cad. No:6 D:3 adresinde hazır bulunması gerekmektedir. Sınava girecek aday Pasaport, Ehliyet ya da T.C. Kimlik Kartı ile sınava girebilir. Uçuş lisansı kimlik kartı olarak kabul edilmeyecektir.
  • Temmuz 2022

PZT SAL ÇRŞ PRŞ CUM CMT PZR

July 4, 2022

July 5, 2022

July 6, 2022

July 7, 2022

July 11, 2022

July 12, 2022

July 13, 2022

July 14, 2022

July 18, 2022

July 19, 2022

July 20, 2022

July 21, 2022

July 25, 2022

July 26, 2022

July 27, 2022

July 28, 2022

• Tarih biçimi: DD eğik çizgi MM eğik çizgi YYYY
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.