Nasıl Kullanabiliriz?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda 1 adedi geçmeyecek şekilde vakıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF’ın hiçbir hukuki sorumluluğu yoktur.

Otomotiv, Taşıtlar & Aksesuarları

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından “PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL” POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %4 LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Ece Otomotiv Bosch Car Servisimiz, PİLVAK ÜYELERİNE ve 1. derece hısımlarına aşağıda detayları geçilen  hizmet ve ayrıcalıkları sağlayacaktır.

1-      Periyodik bakım ve onarım işlemlerinde %20 indirim

2-      Ücretsiz vale ve yol yardım

3-      Ücretsiz bilgisayarlı arıza tespit ve check up

ADRES: İSTASYON MAH. YARIMBURGAZ CAD. İSTASYON 24 REZİDANS NO:31 D:6 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL TEL     : 212 575 65 65 – GSM   : 552 580 65 65

Bankalar

Pilotlar Vakfı’nın değerli üyelerine özel, herhangi bir belge ya da şarta gerek kalmadan kullanımınıza sunulan 500.000 TL limitli Sky Limitiniz VakıfBank’ta sizleri bekliyor. Detaylar ve başvuru için (İlgili Şube Müdürlerimizin direkt iletişim numaları ile) lütfen Vakıfbank logosuna tıklayınız.
Burgan Bank Yeşilyurt Şube’sinde Pilotlar Vakfı üyelerine özel mevduat oranları sunuyor. Bilgi için; (0212) 663 05 45

Eğitim

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Sağlık

Medicana Sağlık Grubu olarak Mapfre sigorta ve NetWork listesinde yer alan özel sağlık sigortaları (anlaşma detayı sorgulayınız) kapsamında Pilotlar Vakfı üyeleri ve sigorta dahilinde yer alan aile bireylerine özel poliçe teminatları kapsamındaki sağlık hizmetlerimizi %100 farksız sunuyoruz, ayrıca Bahçelievler Hastanesi’nde özel sağlık sigortası kullanımı dışında SGK’lı – emekli kaptanlarımız ve 1.derece aile bireyleri için SGK farkları dahilinde ayakta tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %20 indirim sağlıyoruz.

Kolan Hospital Group, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üye, personel ve 1. derece yakınlarına, SGK güvencesiyle muayenelerinizde %20, diğer teşhis, tedavi ve ameliyatlar için  %15 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Kolan Sağlık Grubunun SGK ve tüm özel sağlık sigortalarıyla anlaşması mevcuttur. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 1 443’ü arayabilirsiniz.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hastanesi uzman hekim kadrosu ile ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm branşlarda Pilotlar Vakfı üyelerine ve 1. dereceden yakınlarına %20’ye varan indirimli hizmet sunuyor. Telefon: 444 9 347 – 0533 657 91 14