Nasıl Kullanabiliriz?

1. VAKIF üyelerinin indirimden faydalanması için VAKIF kartlarını ibraz etmesi gerekmektedir.
  2. Anlaşmalı kurumların VAKIF üyelerine indirim duyuruları ayda 1 adedi geçmeyecek şekilde vakıfın onayladığı formatta e-posta ile duyurulacaktır.
  3. Alınan ürünün kusurlu veya eksik olması veya alıcı ile satıcı arasındaki herhangi bir anlaşmazlık durumunda VAKIF’ın hiçbir hukuki sorumluluğu yoktur.

Otomotiv, Taşıtlar & Aksesuarları

BP PETROLLERİNİN anlaşmalı olduğu yakıt istasyonlarından “PİLOTLAR VAKFIMIZA ÖZEL” POMPA FİYATI ÜZERİNDEN %3’LÜK İNDİRİM anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, araç ruhsat fotokopileri ile birlikte vakıf merkezimize gelerek formları doldurduktan sonra indirim kartlarını alabilirler.

Eğitim

Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü, PİLVAK Üyelerinin çocuklarına işbu protokolle yalnızca öğrenim ücretinden % 5 (yüzde beş) indirim yapacaktır. Öğrenim ücretleri öğrenciler/veliler tarafından Milli Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen sürelerde ilgili birimlere ödenecektir.

Sağlık

Kolan Hospital Group, Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı üyelerine özel avantajlar sunuyor. Türkiye Pilotlar Vakfı üye, personel ve 1. derece yakınlarına, SGK güvencesiyle muayenelerinizde %20, diğer teşhis, tedavi ve ameliyatlar için  %15 indirim sizi bekliyor. Ayrıca, Kolan Sağlık Grubunun SGK ve tüm özel sağlık sigortalarıyla anlaşması mevcuttur. Anlaşmadan yararlanmak için hemen tıklayın veya 444 1 443’ü arayabilirsiniz.

Pilvak üyeleri ve 1. derece yakınlarına Etemoğlu Diş Polikliniği’nde muayene ve röntgen ayrıca işlem sonrası diş taşı temizliği ve parlatma işlemleri ücretsiz, tüm işlemlerde ise liste fiyatından %30 indirim uygulanıyor. Bilgi için 0212 4018 81 00 no’lu telefonu arayabilirsiniz. Adres: Ataköy Towers 7-8-9-10. Kısım Mah.
B blok E-5, NO: 20, Floor 7 34158 Bakırköy, Istanbul , Turkey

Diyetisyen Göknil Gökkuş, kliniğinde Pratik ve bilimsel temellere dayalı olarak tüm danışanlarına bireyselleştirilmiş bir diyet yaklaşımı uygulanıyor. Zayıflama/ Kilo Alma Diyeti, Sağlıklı Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik & Doğum Sonrası Beslenme paketlerinde %30 indirim sağlanıyor.

mail: goknilgokkus@gmail.com

tel: 0543 862 38 55

Yeme & İçme

Yeşilyurt Spor Kulübü içerisinde bulunan Yelken Restaurant; PİLVAK üye, personel ve 1. derece yakınlarına % 10 indirim uyguluyor. Rezervasyon için 0212 662 51 39 numaralı telefonu arayabilir, Yelken Restaurant hakkında daha detaylı bilgi için yelkenyesilyurt instagram hesabını takip edebilirsiniz.