Dövize Endeksli Lisans Kaybı Üyeliği

Dövize endeksli Lisans Kaybı sistemi, Pilotlar Vakfı bünyesinde oluşturulan, daimi lisans kaybı yaşanması halinde üyelerimize 100.000 $ tutarın ödenmesini ya da üyenin lisans kaybına uğramadan sistemden ayrılması durumunda içerideki birikiminin kendisine geri ödenmesini hedefleyen birikimli bir havuz sistemidir.

Sisteme başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

• TC. veya K.K.T.C. vatandaşı olmak,
  • 2920 sayılı Türk Sivil Havacılık Kanunu Sivil Havacılık Dairesi Pilot Lisansı ve Sertifika Talimatı’na (SHD T-33) göre; Ticari Pilot Lisansına (CPL A/H), Hava Yolu Nakliye Pilot Lisansına (ATPL) veya Türk Sivil Havacılık lisanslarının eşiti yabancı ülke lisansına sahip olmak,
  • Vakıf üyesi olmak,
  • TL bazlı Ölüm ve Maluliyet Özel Yardımlaşma sistemine (PV-Y.005 Lisans Kaybı) üye olmak,
  • Online başvuru formunu, doğru ve eksiksiz olarak doldurmuş olmak,
  • Sivil Havacılık sektöründe faaliyet gösteren bir havayolu şirketinde veya kurumunda pilot olarak çalışıyor olmak,
  • Çalıştığı şirket veya kuruma ait kimlik kartına sahip olmak,
  • Güncel bir sağlık sertifikasına sahip olmak,

Detaylı bilgi için  0 (212) 663 82 39 iletişim numaramızdan veya info@pilotlarvakfi.org.tr e posta adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DÖVİZE ENDEKSLİ LİSANS KAYBI ÜYELİĞİ BAŞVURU FORMU
  • DD eğik çizgi MM eğik çizgi YYYY
  • Örnek: "Kısıtlama(OML) - Açıklama: Kalp - 15.02.2021)" gibi.
    Teminat hakkediş oranları sisteme giriş yaşı baz alınarak hesaplanır. Örnek 1; 56 yaşında sisteme giren üye 62 yaşında daimî lisans kaybına uğramışsa 75.000 $’ lık güvence tutarına tabi olacaktır. Örnek 2; Sisteme 30 yaşında üye olan bir üye 62 yaşında daimî lisans kaybına uğrarsa 100.000 $’lık güvence tutarına tabi olacaktır.
  • Azami dosya boyutu: 3 MB.
  • ÖNEMLİ UYARI:
    Doldurmuş olduğunuz form Döviz Bazlı Lisans Kaybı üyeliğine başvuru için gerekli olan bilgileri içermektedir. Online başvurunuzun dikkate alınabilmesi için aşağıda detayları belirtilmiş olan dilekçeyi el yazınız ile yazarak imzalamış olduğunuz evrakın fotoğrafını “DOSYA SEÇ” butonuna tıklayarak sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

PİLVAK Yönetim Kurulu’na,
    Web sayfanız üzerinden doldurduğum Döviz Bazlı Lisans Kaybı Sistemi üyelik formunun işleme alınmasını arz ve talep ederim.
    Tarih: İsim Soyad: İmza :

• Azami dosya boyutu: 3 MB.
  • Bu alan doğrulama amaçlıdır ve değişiklik yapılmadan bırakılmalıdır.